VIRKSOMHEDER

Mindfulness og meditation

Ved at introducere jeres medarbejdere til mindfulness og meditation i deres hverdag vil de opleve at få bedre koncentration og fokus, hvilket både resulterer i bedre velvære og bedre performance. Arbejdspladsen vil i sidste ende opleve lavere sygefravær og højere trivsel i hverdagen.

I introduktionen til mindfulness og meditation vil vi bl.a. arbejde med og at få redskaber til, at vi som mennesker kan blive mere bevidste, nærværende og tilstede i livet.
Vi vil arbejde med at finde måder hvorpå, vi kan reducere stressen i hverdagen, på arbejdspladsen og i de små enkelte situationer, vi alle står i dagligt.

Meditation er bl.a. et af de redskaber som vi bruger for at skabe mere ro og balance i den enkelte person. Ved at lære at finde ro i sig selv, arbejder du som menneske fra et helt andet sted. Det gør også at du træffer bedre beslutninger i selv pressede situationer, da du vil agere frem for at reagere.

Meditation har været brugt i mange år i flere af de store amerikanske virksomheder. Det er de seneste år også blevet mere og mere udbredt i danske virksomheder – både i de blødere virksomheder men også i bl.a. finanssektoren.

Kontinuerlig meditation er med til i sidste ende at skabe bedre performance i virksomheden. Den enkelte medarbejder vil blive mere velafbalanceret, robust og kan bedre modstå pres i dagligdagen.

Invester i jeres medarbejderes mentale sundhed og reducer stress i virksomheden.

Invester i jeres medarbejdere ved at introducere dem til Mindfulness & Meditation, Stress coaching og/ eller fysisk træning – alt efter hvad I har behov for.

Ved at sætte fokus på trivslen og den mentale sundhed på arbejdspladsen, vil I som arbejdsplads opleve at få gladere og mere balanceret medarbejdere samt være en mere attraktiv arbejdsplads. Efter 2 år med en pandemi har vi mere end nogensinde brug for at lære, hvordan vi balancerer de 1000 bolde livet hele tiden kaster til os. Det er som om mange mennesker, står et nyt sted i livet efter 2 års tænketid, og derfor også et nyt sted på arbejdspladsen.

Meditation kan bl.a. være med til at du bliver bedre til

Skabe overblik
Tage de rette beslutninger
Strukturere din arbejdsdag
Fokusere og koncentrere dig
Navigere og prioritere i dine arbejdsopgaver


Sundhedsmæssige fordele

Berolige nervesystemet
Forbedre immunsystemet
Sænke stressniveauet i din krop
Kan være med til sænke puls og blodtryk
Øge energien & give en følelse af ro og velvære

Malene Sophira Holm

Malene Sophira bliver ofte fast tilknyttet til virksomheden, så hun kan have fingeren på pulsen i forhold til bl.a. forebyggelse af stress blandt medarbejderne.

Jeg føler, at jeg nu styrer dagen, frem for dagen der styrer mig

Nykredit (Meditationsforløb)

God mental tilstand, afstressende og fysisk velvære.

Dansk Industri (Yogaforløb)

Fantastisk coaching. Malene Sophira formår at finde lige der hvor skoen trykker og guider kærligt og empatisk til en praktisk løsning.

Kristine, iværksætter

Gennem et coachingforløb hos Malene Sophira, har jeg fået styrket troen på mig selv og fundet overskud i en travl og hektisk hverdag.

Manda, sceneinstruktør
Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk