COACHING LIVSMESTRING

Lever du det liv, du virkelig drømmer om?
Er der balance i dit liv?
Er du glad?

Kender du til følelsen af, at din kalender er fuldstændig proppet? Mangler du balance i livet? Drømmer du om mere ro og overskud?
For mange er det en udfordring at finde balancen. Hvis ikke det er arbejdsrelaterede opgaver, så er det privatlivets mange gøremål, der udfylder alle de tomme pladser i kalenderen – sociale aftaler, børnenes fritidsaktiviteter, indkøb, huslige pligter og træning mm.
Husker du at stunder for dig selv, hvor du kan lade op og slappe af?

Det er vigtigt for både krop og sind løbende at få restitueret og slappet af – så du ikke risikerer at brænde ud!

Det kan sagtens være, at du godt kan lide de ting, der er i din kalender, men det er vigtigt, at du også sørger for at skabe plads til dig og dine passioner.

Hvornår har du sidst gjort noget godt for dig selv? Noget du godt kan lide og som samtidig lader dig op. Ved selv at være i balance, kan du kan være noget for andre!

Lad os sammen få skabt balance i dit liv!
Det hele starter med dig!

Hvordan

Varighed ml. 45-60 min.
En enkelt session eller et forløb.
Jeg anbefaler et forløb, da det er en proces.

Metode

I mine sessioner tager jeg udgangspunkt i en 12 trins model (Life Mastery mastermodel) som inkluderer elementer og øvelser fra bl.a. NLP, coaching, energiarbejde, positiv tænkning mm.

Derudover vil jeg evt. inddrage elementer fra stress-coaching, mindfulness og meditation.

Hvor

De fleste sessioner foregår pr. tlf. eller online, men kan også foregå indendørs (klassisk siddende session) eller udendørs som en ’walk and talk’ i en park.

STRESS COACHING

Kender du til søvnproblemer, tankemylder, hukommelsesbesvær, kroppen der brokker sig med diffuse smerter, manglende overskud eller måske du føler dig mere grådlabil, aggressiv, anspændt eller nervøs

Det kan være kroppens måde at reagere på, når den er presset. Det er helt almindeligt. Vi oplever alle at være stressede eller pressede i perioder.

Det er dog vigtigt, at det KUN er i korte perioder. Begynder det at blive mere permanente symptomer, er det vigtigt at få kigget på det og få lavet de ændringer, der skal til, for at du kommer i balance igen.

Stress kan opstå, når virkeligheden ikke stemmer overens med vores behov, resurser og forventninger.

Hvad er stress?

Stress er helt naturligt. Stress er noget alle mærker i løbet af livet i større eller mindre grad. Det er kroppens reaktion på en situation, der virker truende, eller hvor kravene overstiger vores umiddelbare ressourcer.

Stress er en hormonel tilstand i kroppen. Stresshormoner er med til at få os til at yde det ekstra, der skal til. Det er helt fint, når det er for en kort periode. Kroppen har efterfølgende brug for restitution til at genopbygge sine ressourcer.

Vi lever i et samfund, hvor tempoet er højt, og indtrykkene er mange. Det er ikke altid, at vi får prioriteret at restituere og give kroppen mulighed for at genopbygge ressourcerne. Vi har ofte mange bolde i luften, både arbejdsmæssigt og privat, og vores forventninger til os selv er skruet op på alle fronter.

Vores forventninger handler om vores værdier og forestillinger om, hvordan vi gerne vil være og handle i de forskellige situationer. Det påvirker vores identitetsfølelse, selvværd og syn på os selv. Er vi ofte i situationer – enten arbejdsmæssigt eller privat – hvor vi går på kompromis med vores værdier og behov, kan det medføre utilfredshed, negativ energi og på sigt en følelse af stress og udbrændthed.

Om det fører til stress afhænger af, hvordan vi forholder os til det og håndterer det.

Hvad kan du opnå ved et stress-coachingforløb?

Blive afstresset fysisk og mentalt
Blive bevidst om dine stresssymptomer
Blive opmærksom på årsager og mønstre til stressen
Finde ro og struktur
Lære at se det positive ved livet
Få hjælp til at finde dig selv, dine værdier og prioriteringer
Få hjælp til selvhjælp
Få redskaber til at forebygge stress

Hvordan foregår et stress-coachingforløb?

Et forløb er på 4-7 sessioner á 60 min.
Foregår både som klassisk siddende sessioner og pr. tlf./online

UNGE OG STUDERENDE

Er du studerende, på vej til at blive det eller netop blevet færdig?

Coaching til unge

I WALK THE TALK

Ekstrem travlhed var en stor del af mit liv i mange år, særligt da jeg arbejdede som freelancer i teaterbranchen. For nogle år tilbage oplevede jeg at blive ramt af voldsom stress og udbrændthed. Jeg blev bl.a. påvirket på mine kognitive funktioner (skrivning, læsning, stavning, sproget, hukommelse), og det krævede større ændringer i mit liv, for at jeg kunne komme på fode igen.

Når jeg ser tilbage, var det en meget grimt indpakket gave, jeg fik på det tidspunkt. For selvom det på ingen måde var sjovt, fik jeg øjnene op for en anden måde og et HELT andet tempo at leve livet i.
Det behøver ikke at tage lang tid for alle at komme ovenpå igen. Jeg nævner det blot for at sige, at jeg selv har været der og kender til det på egen krop.

Stresscoaching var med til at give mig en anden bevidsthed og nye redskaber til at finde min vej tilbage.

KUNSTNER COACHING

Til dig, der arbejder i teater- musik eller anden kunstnerisk branche

Kunstner coaching
Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk