STUDERENDE

ER DU STUDERENDE, PÅ VEJ TIL AT BLIVE DET ELLER NETOP BLEVET FÆRDIG?

Mange unge oplever, at det kan være utrolig uoverskueligt at finde ud af, hvilken uddannelse de skal vælge, om det er den rigtige uddannelse, og hvad der skal ske bagefter. Kender du det?

Flere oplever et gigantisk pres fra omgivelser, og at det primært handler om at komme i gang, så hurtigt som muligt, vælge rigtigt med det samme, og hele tiden have en plan for næste skridt. Vigtigt er dog at have sig selv og sit hjerte med i det, ellers bliver det et meget langt liv. Så lad os finde ud af, hvad du brænder for, og har lyst til at lave i dit liv.

Ingen er 100 % perfekt. Det er ikke muligt OG det er ikke vigtigt!

Som ung kan det til tider virke fuldstændig uoverskueligt med 1000 afleveringer, lektier, venskaber, sociale medier, træning, fester, kærester – og alt skal jo helst være 100 % perfekt – for hvad tænker de andre ellers.

Lad os sammen se på, hvordan du kan få prioriteret og struktureret din tid bedst muligt, og samtidig kigge på dine ambitioner og forventninger til dig selv. Lad os hellere tage udgangspunkt i dig, i stedet for at fokusere på, hvad de andre tænker. Det er dit liv, så lad os få det til at hænge sammen med dig, så du har det godt. Mange oplever at tusind tanker kører rundt i hovedet. Du kender sikkert følelsen af at være stresset  – ked af det – umotiveret – opgivende – forvirret. DET ER HELT NORMALT!

Nogle gange kan det være svært at få vendt det igen, og derfor kan det være godt at få sparring fra en professionel coach. Her vil vi sammen skabe et rum for dig, hvor du kan være dig selv 100 %. Vi vil sammen arbejde på at finde frem til mere glæde, energi, struktur, overskud og positivitet – hvad der nu end er gældende for lige netop dig. Lad os sammen få styr på dine tankerne!

Et coachingforløb kan give dig

Balance mellem skole, arbejde & privatliv

Bedre selvtillid & selvværd

Redskaber til at prioritere

Ro i hovedet

Malene Sophira har stor erfaring med unge mennesker, og har arbejdet med denne aldersgruppe siden 2004 indenfor bl.a. det kunstneriske felt, træning, personlig udvikling og som mentor.

Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk