TRÆNING

YOGA & PILATES

SKAB BALANCE I LIVET

For at skabe balance i livet er det vigtigt, at du styrker og smidiggører både den fysiske og mentale del af dig som menneske. Ved at kombinere yoga og pilates som træningsform vil du netop kunne opnå dette. 

Du vil bl.a. kunne opleve at få en større indre ro, bedre kropsbevidsthed, stærkere og mere fleksible muskler samt øge din koncentration og energiniveau.

Ved at skabe balance i krop og sind, kan du mærke dig selv, og mærke hvad der er rigtigt for dig i dit liv. Det kan være med til at forebygge stress, forbedre dit velbefindende, velvære samt  livskvalitet

PILATES

PILATES er en helhedstræning, som tager udgangspunkt i og omkring rygsøjlen og som styrker og opbygger den dybe muskulatur. Pilates er med til at forbedre din styrke, bevægelighed, udholdenhed samt stabilitet i kroppen.

YOGA

YOGA kombinerer åndedrætsteknikker med forskellige kropsstillinger (asanas). Yogaen stammer fra Indien og handler om at forbinde krop og sind (og ånd). Yogaen er ligeledes med til at styrke og smidiggøre din krop samt forbedre dit fokus, koncentration og ikke mindst ikke dømmende adfærd.

WALK THE TALK

Pilates og yoga er en fast del af min fysiske træning både for at holde mig stærk og smidig fysisk og mentalt. Pilates har været med til at gøre mig smertefri.

For år tilbage fik jeg en skade i ryggen under en danseforestilling og havde daglige smerter i over 6 år. Jeg havde prøvet alt uden effektiv virkning, og flere læger begyndte at sige, at jeg måtte acceptere at have daglige smerter, og det blot var en del af livet. Jeg var kun 24, da det skete, så det var jeg ikke med på. 

Tilbage i 2010 kom jeg i hænderne på en dygtig pilates instruktør, som var med til at få vendt smerte billedet, og pilates gjorde mig mere eller mindre smertefri. Er der det mindste, kan en pilates træning ændre det.

Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk