TRÆNING

YOGA & PILATES

SKAB BALANCE I LIVET

For at skabe balance i livet er det vigtigt, at du styrker og smidiggører både den fysiske og mentale del af dig som menneske. Dette opnår du ved at kombinere yoga og pilates som træningsform.

Du vil bl.a. kunne opleve at få en større indre ro, bedre kropsbevidsthed, stærkere og mere fleksible muskler samt øge din koncentration og energiniveau.

Ved at skabe balance i krop og sind, kan du mærke dig selv, og mærke hvad der er rigtigt for dig i dit liv. Det kan være med til at forebygge stress, forbedre dit velbefindende, velvære samt  livskvalitet

PILATES

PILATES er en helhedstræning, som tager udgangspunkt i og omkring rygsøjlen og som styrker og opbygger den dybe muskulatur. Pilates er med til at forbedre din styrke, bevægelighed, udholdenhed samt stabilitet i kroppen.

YOGA

YOGA kombinerer åndedrætsteknikker med forskellige kropsstillinger (asanas). Yogaen stammer fra Indien og handler om at forbinde krop og sind (og ånd). Yogaen er ligeledes med til at styrke og smidiggøre din krop samt forbedre dit fokus, koncentration og ikke mindst ikke dømmende adfærd.

I WALK THE TALK

Pilates og yoga er en fast del af min fysiske træning både for at holde mig stærk og smidig fysisk og mentalt. Pilates har været med til at gøre mig smertefri.

For år tilbage fik jeg en skade i ryggen under en danseforestilling og havde daglige smerter i over 6 år. Jeg prøvede alt uden effektiv virkning, og flere læger begyndte at sige, at jeg måtte acceptere at have daglige smerter, og at det blot var en del af livet. Jeg var kun 24 år på det pågældende tidspunkt, så det ville jeg ikke acceptere.
I 2010 kom jeg i hænderne på en dygtig pilatesinstruktør, som var med til at få vendt smertebilledet, og pilates har gjort mig stort set smertefri. Hvis min krop ’brokker’ sig, kan en pilatestræning stort set altid ændre det.
Sammen med pilates er yoga en fast del af min faste træning. Denne kombination er med til at holde min krop og sind stærkt og smidigt, så jeg kan stå i livet med god jordforbindelse.

“ Mine varmeste anbefalinger til Malene Sophia. Hun er både dygtig og nærværende,
og besidder en god portion humor, hvilket var vigtigt for mig.
Mit individuelle program m. Yoga/pilates gav mig allerede mærkbare forandringer efter de første 14 dage, og er nu blevet fast praksis hver 2. Dag”

Pia Tarp

Malene Sophira er en meget dedikeret personlig træner, der helt sikkert skubber til
dine grænser og hjælper dig med at indfri dine ambitioner. Hun sørger for grundige
træningsprogrammer og at øvelserne sidder godt fast, selv efter et par år vender jeg
ofte tilbage til dem. MS får mine stærkeste anbefalinger. Du vil ikke fortryde at hyre
hende som personlig træner!

Henrik Slot, projektchef

Kan varmt anbefale Malene Sophira, som er en kompetent og motiverende
underviser. Jeg fik lagt et individuelt program efter min fødsel, hvor jeg efterfølgende
kunne se og mærke at min krop blev væsentligt styrket.

Ditte Marie Legard Corneliussen, sanglærer & performer
Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk