[et_pb_section bb_built=”1″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”3.15″ background_color=”#ffffff” background_image=”https://www.malenesophiraholm.dk/wp-content/uploads/2017/09/james-douglas-207711.jpg” background_size=”initial” next_background_color=”#ffffff”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title admin_label=”KONTAKT” meta=”off” featured_image=”off” text_color=”light” _builder_version=”3.15″ title_font=”|600|||||||” text_orientation=”center” text_shadow_style=”preset3″ text_shadow_color=”#757575″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ prev_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_testimonial author=”Laura” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Malene Sophira er en person, man har tillid til, hvilket gør det nemmere bare at snakke.

Det var rart at blive coachet af Malene. Hun er en person, man har tillid til, hvilket gør det nemmere bare at snakke. Jeg er begyndt at tænke over flere ting. Det var specielt godt at vi gik rundt og snakkede, for så var det mere en snak, i stedet for en samtale. Malene har gjort så meget for måden jeg ser mig selv på, især som skuespillerinde.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Janne” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Malene Sophiras coaching har gjort en stor forskel for mig i forbindelse med opstart af min virksomhed.

Malene arbejder utrolig skarpt og struktureret, og sammen fik vi skabt det forkromede overblik og en realistisk tidsplan. Undervejs i sessionen følte jeg mig forstået og mødt, og Malenes empatiske væsen og stærke intuition gør, at du føler, at du er med hele vejen og finder frem til de helt rigtige løsninger for dig. Det har efterfølgende givet en utrolig ro at have så konkret en plan at arbejde ud fra, og motivationen er stadig i top – tak Malene!

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Renata” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Godt og konstruktivt

Jeg fik en varm modtagelse af Malene Sophira – hun havde sørget for en afslappet og hyggelig stemning med tændte stearinlys og te så jeg slappede af med det samme. Malene Sophira var god til at holde fokus på målet, hvis jeg skulle komme til at tale om andre ting. Så jeg medbringer fokus på mine mål og en afklarethed, som giver ro i sjælen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Jesper” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Nogle gange har man brug for at få styr på alle puslespilsbrikkerne, inden de kan lægges

Malene Sophira er et varmt menneske, der er god til at skabe en rar atmosfære. Meget tillidsvækkende og empatisk. Jeg fik et ‘spark’ i den rigtige retning! Nogle gange har man brug for at få styr på alle puslespilsbrikkerne, inden de kan lægges. Jeg blev udfordret og fik sat nogle tanker i gang. Jeg kunne nemt forestille mig at tage fat i Malene Sophira igen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Kristine” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Fantastisk coaching

Malene Sophira formår at finde lige der, hvor skoen trykker og guider kærligt og empatisk til en praktisk løsning.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Lizette ” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Jeg følte mig let og glad

Jeg blev varmt modtaget. Under coachingen følte jeg mig i hørt, forstået og i trygge hænder. Jeg har aldrig prøvet den form for coaching, men må sige, at jeg er faktisk ret vild med den. Jeg blev rørt flere gange under seancen. Jeg følte mig let og glad, da jeg forlod Malene Sophiras hyggelige og trygge rammer, jeg følte at jeg kunne klare alt. Malene Sophira har helt klart givet mig både mod og værktøjer. Tak for det.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Manda” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Gennem et coachingforløb hos Malene, har jeg fået styrket troen på mig selv og fundet overskud i en travl og hektisk hverdag.

Coachingforløbet har givet mig en indre ro og en følelse af sikkerhed, der har åbnet op for, at de ting, der før føltes grænseoverskridende og nærmest angstprovokerende for mig, tør jeg nu udføre helhjertet og uden at være nervøs. Dette kæmpe personlige fremskrift var aldrig lykkedes uden Malenes hjælp. Undervejs i coachingforløbet oplevede jeg en særlig tryghed og blev mødt af en fuld forståelse for de udfordringer, jeg stod overfor. Malenes kompetencer indenfor scenekunst kom mig virkelig til gavn på mange forskellige måder og satte min situation i et fagligt stærkt perspektiv. Dette gav mig en indsigt i, at der var mange mulige veje frem mod mit ønskede mål, hvilket gav mig modet til at kæmpe videre ad en ny vej, når den gamle stoppede brat. Malene fik mig til at huske mig selv i al travlheden og lærte mig at lytte til mig selv og mine egentlige behov. Den store udvikling jeg oplevede undervejs i forløbet, var understøttet af det tryghedsrum, som Malene fik skabt til hver coachingsession, hvor alt kunne vendes. Uanset hvor dårligt og ulykkeligt det hele kunne føles, formåede Malene altid at sende mig ud af døren med et smil på læben, med et lettet hjerte og en følelse af, at være på rette vej’.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Mette” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Jeg synes hendes coach-tilgang er meget spændende set fra en kunstners øjne. Hun kender selv branchen, og forstår sig på denne verden, hvilket var en stor fordel for mig, og i arbejdet med mig selv!

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Camilla” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Man kan sige at Malene – gennem sin måde at coache mig på – har givet mig en større selvtillid til at stå fast på egne fødder og at se de ressourcer jeg har!

Jeg mødte en coach, som var omsorgsfuld, empatisk, lyttende men som også stillede gode og konkrete spørgsmål – spørgsmål som netop udfordrede mig. Malene er rigtig god til at holde fokus (som kan være svært når tankerne vælter rundt og munden ikke står stille) og især lægge mærke til og gribe fat i de ord, som har betydning og kan bringe mig videre i arbejdet. Malene er meget rolig og dygtig til at stille de svære spørgsmål på en åben, kærlig og helt igennem ærlig måde, så jeg hele tiden følte mig tryg og i gode hænder. At blive coachet har givet mig en mulighed for at tænke fremad, i stedet for tilbage. Det har givet mig en sikkerhed i, at JEG kan ændre de situationer, som jeg før følte var svære, og hvor jeg endte i de samme (negative) mønstre. Når jeg møder udfordringer nu kan jeg stoppe op og tænke. ”Hov, Det er jo lige netop dette / denne situation jeg fortalte Malene. Hvad var det nu vi talte om her? Hvordan kan jeg ændre det?” Man kan sige at Malene – gennem sin måde at coache mig på – har givet mig en større selvtillid til at stå fast på egne fødder og at se de ressourcer jeg har. Jeg tror, at en af Malenes største forcer er at bringe kroppen med i spil sammen med det indre arbejde. Det virker så naturligt for hende, at denne del er lige så vigtig som at tale. Malene er derudover rigtig dygtig til at stille ”udfordrende” / svære spørgsmål på en meget naturlig og ærlig måde. Hun er god til at ”samle bolden op” og holde fast i vigtige detaljer. Det bliver meget konkret og man får en fornemmelse af at der er et mål i sigte. Et mål, som man selv stiller og kan arbejde hen imod. Det gav mig en fornemmelse af, at jeg kan overkomme de ting som jeg arbejder med i en nær fremtid. Jeg føler, at jeg har fået de redskaber, som jeg synes var svære selv at få overblik over. Jeg er SÅ glad og taknemmelig for muligheden. TAK Malene!!

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Dorthe” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Jeg er blevet mere modig. Synes det har ændret min opfattelse af mig selv og mine omgivelser.

Det var meget lærerigt. Malene er god til at stille de “rigtige” spørgsmål. Jeg blev tvunget til at mærke efter i min egen krop. Mærke og meditere/ tænke over hvad jeg vil og hvor jeg vil hen i livet. Dejligt at kunne det når hverdagen tit er så flygtig….. Jeg har fået truffet nogle valg og beslutninger i mit liv, som jeg ikke turde før jeg var i forløb m Malene. Jeg er blevet mere modig….:-) Jeg er absolut blevet klogere på mig selv, men er slet ikke færdig…. Kan stadig huske oplevelsen og følelsen af at skulle “grave” dybere ind i mig selv, og finde ud af hvem jeg er og hvad jeg vil. Synes det har ændret min opfattelse af mig selv og mine omgivelser.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Trine” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Kære Malene. Jeg har aldrig fået takket dig ordentligt, for den superfede coaching du gav mig i forhold til min lille virksomhed Cirkusninja. Det var en vanvittig opløftende session, der gav mig helt konkrete ting jeg skulle arbejde med, men også et rum til at drømme! Det var virkelig er boost, som jeg kun kan anbefale til andre. Så tusind tak og jeg kommer klart igen, hvis jeg får brug for mere vejledning!!

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Katerina ” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Kære Malene. Tusind tak for din fantastiske coaching. Som coach er du meget næreværende, motiverende, inspirerende, dygtig og hjertevarm. Jeg gik hjem opløftet, motiveret og følte mig forstået. Du skaber et dejligt trygt rum under din session og er meget god til at holde rød tråd og fokus. Tryghed, ro og professionalisme er nøgleord for dig som coach. Kan varmt anbefale din coaching til alle.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Renata” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Godt og konstruktivt Jeg fik en varm modtagelse af Malene – hun havde sørget for en afslappet og hyggelig stemning med tændte stearinlys og te så jeg slappede af med det samme. Malene var god til at holde fokus på målet, hvis jeg skulle komme til at tale om andre ting. Så jeg medbringer fokus på mine mål og en afklarethed, som giver ro i sjælen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Stine” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″]

Min session med Malene var rigtig givende, og den efterlod mig med en del tanker og åbenbaringer, som jeg bagefter har reflekteret meget over. Malene hjalp mig på den kærligste måde til at se, at alle de svar jeg går og leder efter allerede eksisterer i mig – ved at fungere som en form for spejl fik Malene mig til at se, hvor meget jeg allerede ved, og at jeg er den, som forstår mig bedst. Helt konkret er jeg blevet bedre til at lytte til min intuition, tage min indre stemme mere alvorligt og lige mærke efter en ekstra gang, når jeg bliver i tvivl om, hvorvidt en situation eller et mønster er gavnligt for mig eller ej. Vigtigst af alt er jeg kommet i gang med en proces, hvor jeg slækker lidt på kravene – den indre 12talspige taler lidt blødere, lidt mere kærligt til mig, hun lader de små sejre i hverdagen fylde mere, og hun lader selvkærligheden spire. Jeg kan kun anbefale andre at tage en snak med Malene – det er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”xxxx” quote_icon_color=”#b1984e” _builder_version=”3.15″ quote_icon_background_color=”#f5f5f5″]

Fandt vejen frem
Jeg følte mig glad og lettet efter hver session med Malene Sophira .
Det er utrolig hvad jeg kunne se efter 3 sessioner- et resultat jeg ikke havde forventet og jeg kan arbejde videre med.
Det har givet mig selvtillid at se hvordan jeg kan udvikle mig og at jeg faktisk har det hele i mig!
Udover det fik jeg mange gode råd jeg kunne anvende med det samme i min daglig dag.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]