[et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”3.15″ background_color=”#ffffff” background_image=”https://www.malenesophiraholm.dk/wp-content/uploads/2017/09/james-douglas-207711.jpg” background_size=”initial”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” text_color=”light” _builder_version=”3.15″ title_font=”|600|||||||” text_orientation=”center” text_shadow_style=”preset3″ text_shadow_color=”#757575″][/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

MALENE SOPHIRA HOLM
Jeg brænder for at arbejde med mennesker og deres personlig udvikling både mentalt og fysisk.
Jeg elsker at være med til at finde frem til det ultimative potentiale hos den enkelte, styrke det og få personen til at SHINE.

VI SER VERDEN FORSKELLIGT
Jeg har en dyb respekt for, hvordan vi kan have forskellige verdensbilleder og i det hele taget livsførelser. Jeg møder altid folk i øjenhøjde og ikke dømmende. Det er min overbevisning, at det giver den bedste tryghed og tillid til at udvikle sig mest muligt.
I mit arbejde som Coach ser jeg på det hele menneske – krop og sind – med alt hvad det indebærer. Det betyder, at jeg også i mine sessioner kan finde på at bruge redskaber og øvelser fra Mindfulness, Meditation, Pilates, Yoga og scenekunstens verden, udover øvelser udsprunget fra NLP, positiv tænkning samt energiarbejde.

WALK THE TALK
Jeg har som Life Mastery Master Coach gået vejen selv. Jeg har oplevet, hvordan livet til tider kan slå et slag eller 2 med halen. Det har ført med sig, at jeg selv har lavet en masse forandringer i mit liv, og mærket det på egen krop.
Livet er jo i konstant bevægelse, vil derfor altid være en ’on-going proces’, som hele tiden må justeres undervejs. Der er hele tiden noget nyt at lære. Personlig udvikling har været en del af mit liv i mange – både på det fysiske og mentale plan.

BAGGRUND I SCENEKUNSTEN
Jeg kommer oprindelige fra scenekunstens verden. Jeg er oprindelig uddannet fra Scenekunstskolen i Fredericia, og har derfor en lang erfaring som koreograf og iscenesætter på musicals, danseprojekter og koncerter samt som underviser og projektkoordinator.
Det har givet mig en stor kendskab til den kunstneriske branche og erfaring indenfor freelancelivets fordele og ulemper.

Udover det har jeg selv oplevet at blive kronisk skadet, så jeg måtte ændre mit fokus fra at være udøvende performer til at skabe, iscenesætte og koreografere forestillinger. Det gik fra at være den værst tænkelige situation til den største gave i mit liv.
Se mere om mit kunstneriske virke.

Coaching kan være med til at skabe fokus på det indre kaos og vende negative situationer til positive

Jeg har desuden stor erfaring med unge mennesker, og har arbejdet med denne aldersgruppe gennem de sidste 14 år både indenfor det kunstneriske felt, træning, personlig udvikling og som mentor.

Glæder mig til at møde dig.

Malene Sophira

Læs mere om min baggrund her

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]