Malene Sophira Holm

Lever du det liv, du drømmer om?

MINDFULNESS & MEDITATION

Opnå mere ro, balance og harmoni i livet

Mindfulness er med til at træne din evne i at være fuld tilstede i øjeblikket vha. af åndedræt, krop, brugen af sanser, meditation og ikke dømmende adfærd. Mindfulness kan være med til opbygge indre ro og livsglæde, opbygge selvværd og selvtillid, forebygge og håndtere stress samt udvikle dig i hverdagen.

Gør noget godt for dig selv og få lavet et individuelt program, der passer præcis til dig eller få en introduktion til mindfulness & meditation på din arbejdsplads.

MASTER COACHING

Lever du det liv, du virkelig drømmer om?

Er du glad i livet? Eller føler du dig dissideret stresset?
Er der områder, der har brug for at blive finjusteret?

Eller er der områder, der skal finjusteres?

TRÆNING

Træn krop og sind

Pilates er en helhedstræning, som tager udgangspunkt i og omkring rygsøjlen for at styrke og opbygge den dybe muskulatur. Pilates er med til at forbedre sin styrke, bevægelighed, udholdenhed samt stabilitet i kroppen.

Yoga kombinerer åndedrætsteknikker med forskellige kropsstillinger (asanas). Yoga stammer fra Indien og handler om at forbinde krop og sind (og ånd). Yogaen er med til at styrke og smidiggøre din krop samt forbedre dit fokus, koncentration og ikke mindst ikke dømmende adfærd.

Malene Sophira er en person, man har tillid til, hvilket gør det nemmere bare at snakke.
Det var rart at blive coachet af Malene. Hun er en person, man har tillid til, hvilket gør det nemmere bare at snakke. Jeg er begyndt at tænke over flere ting. Det var specielt godt at vi gik rundt og snakkede, for så var det mere en snak, i stedet for en samtale. Malene har gjort så meget for måden jeg ser mig selv på, især som skuespillerinde.

Laura

Malene Sophiras coaching har gjort en stor forskel for mig i forbindelse med opstart af min virksomhed. Malene arbejder utrolig skarpt og struktureret, og sammen fik vi skabt det forkromede overblik og en realistisk tidsplan. Undervejs i sessionen følte jeg mig forstået og mødt, og Malenes empatiske væsen og stærke intuition gør, at du føler, at du er med hele vejen og finder frem til de helt rigtige løsninger for dig. Det har efterfølgende givet en utrolig ro at have så konkret en plan at arbejde ud fra, og motivationen er stadig i top – tak Malene!

Janne

Godt og konstruktivt Jeg fik en varm modtagelse af Malene Sophira – hun havde sørget for en afslappet og hyggelig stemning med tændte stearinlys og te så jeg slappede af med det samme. Malene Sophira var god til at holde fokus på målet, hvis jeg skulle komme til at tale om andre ting. Så jeg medbringer fokus på mine mål og en afklarethed, som giver ro i sjælen.

Renata

Nogle gange har man brug for at få styr på alle puslespilsbrikkerne, inden de kan lægges
Malene Sophira er et varmt menneske, der er god til at skabe en rar atmosfære. Meget tillidsvækkende og empatisk. Jeg fik et ‘spark’ i den rigtige retning! Nogle gange har man brug for at få styr på alle puslespilsbrikkerne, inden de kan lægges. Jeg blev udfordret og fik sat nogle tanker i gang. Jeg kunne nemt forestille mig at tage fat i Malene Sophira igen.

Jesper

Fantastisk coaching. Malene Sophira formår at finde lige der, hvor skoen trykker og guider kærligt og empatisk til en praktisk løsning.

Kristine

Jeg følte mig let og glad. Jeg blev varmt modtaget. Under coachingen følte jeg mig i hørt, forstået og i trygge hænder. Jeg har aldrig prøvet den form for coaching, men må sige, at jeg er faktisk ret vild med den. Jeg blev rørt flere gange under seancen. Jeg følte mig let og glad, da jeg forlod Malene Sophiras hyggelige og trygge rammer, jeg følte at jeg kunne klare alt. Malene Sophira har helt klart givet mig både mod og værktøjer. Tak for det.

Lizette

Malene Sophira

Træn krop og sind

Jeg brænder for at arbejde med mennesker og deres personlig udvikling både mentalt og fysisk. Jeg brænder for unge, og deres mentale sundhed, som står i starten af livet og skal finde deres retning og fokus. Ligegyldig alder elsker jeg at være med til at finde frem til det ultimative potentiale hos den enkelte person og få vedkommende til at stå stærkt i sit lys og sine ressourcer.

Du er altid velkommen til at mig sende en mail.
mail@malenesophiraholm.dk